Sijtsma Administratieve Dienstverlening
Pastoor Knuifstraat 28
7591 PD Denekamp
T: +31 (0)541 762 861
info@sijtsma-administratie.nl

“ondernemers
willen
flexibele
oplossingen!”

Jan Sijtsma

wat doen we

  • Administratie & belasting aangiftes
  • Voor bedrijven zonder fin/adm medewerker
  • Duitse GmbH administratie & aangifte!
  • Afspraak op lokatie, thuis of bij accountant
  • Makkelijk & voordelig voor ZZP'er en MKB'er

ook voor
eenmanszaak,
zzp'er en
mkb'er!

ervaring

35 jaar kennis en ervaring opgedaan bij 2 bedrijven, beginnend als financieel administratief medewerker en de laatste 15 jaar als hoofd administratie, ook de aspecten kwaliteitsbeheer (Q.A.M. ISO 9001:2008) en P&O zaten in de portefeuille.

Jan Sijtsma

De betreffende bedrijven bestonden uit diverse holdings en bv's in velerlei branches zoals handelmaatschappijen, horeca, tankstations, financiele instellingen, detailhandel, automotive en logistiek.

Last but not least de GmbH, de Duitse “BV”. Alle ins & outs betreffende de administratieve afhandelingen van oprichting, de financiele administraties waaronder de diverse “Steuermeldungen und Erklärungen” en de contacten met de “Notar, Steuerberater, Finanzamt und Versicherungsgesellschaft” werden eigen gemaakt en gaven inzicht in de Duitse wet– en regelgeving.

diensten

De snel veranderende economieën vereisen flexibele oplossingen. Vooral in het Euregiogebied bespeurt men de trend van Nederlandse ondernemingen die een GmbH willen oprichten en de oversteek willen maken naar een grensoverschrijdend industriebebied, bv “Gewerbegebiet Gildehaus”.

De relatief lage grondprijs vooral voor logistieke ondernemingen interessant speelt hierbij een grote rol.

De administratieve rompslomp vanaf stap 1 het plan tot oprichting van een GmbH wordt middels consultancy uit handen genomen.

De contacten met zowel de Nederlandse als Duitse notaris, accountant en Steuerberater, belastingdienst en Finanzamt, verzekering en Versicherungsgesellschaft zijn aanwezig/beschikbaar.

contact

Sijtsma Administratieve Dienstverlening
Pastoor Knuifstraat 28
7591 PD Denekamp
T: +31 (0)541 762 861

info@sijtsma-administratie.nl
KvK: 62531247
BTW: NL033399864B01

rekeningnummer
IBAN: NL51 RABO 0301 5199 51
BIC: RABONL2U

Afhandeling van de financiele administratie van zowel uw bv als GmbH op basis van flexibele locaties en uren tegen een aantrekkelijk tarief.